Banes Motor České Budějovice
09.01.2003,

Reportáž ze zápasu: Vítkovice – České Budějovice 5:3

Motor České Budějovice
V prvním utkání nadstavbové části se Jihočeši střetli ve Vítkovicích s tamními vrstevníky. C hokejové hale Ledňáček, kde tamní mládež hraje domácí utkání, bylo -13°C, což kvalitě utkání rozhodně neprospělo.

První třetina vyšla lépe domácím borcům, bě hem ní dokázali dvakrát vyrovnat a v devataënácté minutě se dokonce Ježkem, ujali vedení. V dalších částech hry se jim již vsítit branku nepodařilo, zatímco domácím se to podařilo hned třikrát, jednou v prostřední třetině a dvakrát v závěrečné části hry.

Utkání bylo ovlivněno nejen teplotou hluboko pod bodem mrazu, ale i několika spornými rozhodnutími sudích. Třetí branka Vítkovic padla po postavení hráče v brankovišti, to je jen jeden příklad za všechny... Snad se čekobudějovickým nadějím v sobotu proti Třinci povede lépe!

Ohlasy po zápasu
Milan Stárek (HC ČB): "No, vydařila se nám první třetina, kdy jsme se dokázali dvakrát dotáhnout na domácí a ujmout se vedení. Nepodařilo se to udržet. Třetí gól padl po postavení hráče v brankovišti. Čtvrtý byl takový divný. Saša Salák trochu zaspal.no a poslední branku jsme si prakticky dali sami. Za stavu 3:5 se toho už moc dělat nedalo, zvlášť v takové zimě a při takových verdiktech rozhodčího. Několikrát při samostatném nájezdu na brankáře neodpískal jasné podražení. Ale takový je hokej."
Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...