Banes Motor České Budějovice
29.01.2020, Marek Baloun

První třetina se nám nevydařila, prohlásil i po vítězné brance Beránek

Skóre utkání otevřel už ve 3. minutě a jeho branka se ukázala jako vítězná. Pro mladého Martina Beránka to byla letos šestá trefa, díky které bral Motor za každou třetinu jeden bod a Milan Klouček pátou nulu k tomu. Útočník, který figuruje na soupiskách hned tří týmů po výhře však nebyl s výkonem úplně spokojen.

Martine, jak byste dnešní zápas zhodnotil?

První třetina se nám úplné nevydařila. Ačkoliv jsme vyhrávali po ní 1:O, tak si myslím, že jsme jí neodehráli dobře. Soupeř měl hodně šancí proti nám, pak jsme se zvedli a zbylé dvě třetiny jsme hráli lépe a došli jsme si pro myslím zasloužené vítězství.

Vy jste ale hned v úvodu skóroval, můžete tu branku popsat?

Nějak to vyplynulo na modré. "Čenda" Pýcha mi to dal do protiútoku. Asi tam [soupeřovi] střídali beci, protože si ke mě hned nepřistoupil, tak jsem to zkusil propálit mezi nohama a naštěstí to tam spadlo.

Vy jste během zápasu hodně napadal a vybojovával puky, je to to, co po Vás trenér chce?

Přesně tak. To je můj úkol, s tím jsem ztotožněn a baví mě to.

Martin Beránek proti Litoměřicím:

Body: 1+0
+/-: +1
Střely na branku: 2
Čas na ledě: 09:57

Jak moc těžké byly Litoměřice jako soupeř?

Ty jsou těžké vždycky. Dobře bruslí, hodně napadají, jsou šikovné a vždycky je to s nimi těžké.

Čeká nás v dalším zápase Chomutov, co od něho čekat?

Už jsme s ním taky letos jednou prohráli. Dobře bruslí, hrají hodně do těla, jsou šikovní, mají dobré přesilovky. Myslím si, že když podáme stejně dobrý výkon, jako v posledních dvou třetinách tady, tak si dojdeme pro vítězství.

Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...