Banes Motor České Budějovice
30.04.2018, Filip Kortus

Hokejový kemp Motorácký víkend 2018

V předposledním dubnovém víkendu se v Českých Budějovicích konal hokejový kemp pro ročníky 2010 a 2011.

Hokejový kemp pořádal HC Motor České Budějovice pro hráče a hráčky ročníku 2010 a 2011 ve víkendovém termínu 21.– 22. dubna. Kempu se zúčastnilo celkem 34 dětí. Pro děti byl připraven na závěr sezóny pestrý program se závěrečným koupáním v bazénu.

Sobotní dopoledne zdokonalovaly děti své dovednosti na ledě s pokračováním na suchu. Odpoledne se navázalo na trénink dovedností obratnostními dráhami se zakončením na brankáře. Sobotní den zakončily kompenzační cvičení, aby se u dětí předešlo přetížení z náročného víkendového programu.

V neděli dopoledne byly děti rozděleny do trojic a celý trénink proběhl v duchu herního myšlení. Po ledě následovaly opičí dráhy a úpolové hry v nedaleké sportovní hale a její blízkosti. Nedělní odpoledne a celý kemp jsme zakončili mokrým řáděním na plaveckém bazénu, kde si každý přišel na své. Kemp byl zakončen v prostorách zimního stadionu, kde děti dostaly za své výkony náležitou odměnu ve formě diplomu za účast na kempu a plnohodnotné ceny od firmy Bauer, které tímto patří poděkování. Dále bychom rádi poděkovali firmám Madeta, Rej a Fontea za celodenní přísun energie dětem. Závěrem hlavní trenér kempu Čelikovský poděkoval dětem za jejich výkony a trenérům v čele s organizačním týmem paní Bartošové za jejich profesionální přístup. Těšíme se na další kemp.

Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...