Banes Motor České Budějovice
20.11.2014, Klub

Suchánek v trestu, Straka a Heřman v extralize

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Disciplinární komise ČSLH rozhodla ve věci faulu Jakuba Suchánka v utkání v Prostějově, po kterém obdržel trest ve hře. Hráč má zastavenou činnost do 28. 11., tedy celkem na 4 soutěžní zápasy. Klub momentálně v polovině trestu žádá o prominutí jeho zbytku.
Kromě nepříjemné situace kolem obránce Suchánka, ale výkony hráčů Motoru vzbuzují spíš pozitivní odezvu. Dokonce takovou, že do extraligových bojů zasáhnou hned dva hráči Motoru. Už 2 zápasy za Spartu odehrál nejproduktivnější hráč 1. ligy Josef Straka, k dalšímu nastoupí už v pátek na ledě Liberce. A nebude jediný. Jeho spoluhráč Martin Heřman nastoupí v rámci střídavého startu za svůj mateřský klub z Plzně ve Zlíně.

Oba hráči ale samozřejmě zůstávají zejména oporami Motoru v 1. lize a v sobotu proti Jihlavě na ledě nebudou chybět. Doufejme, že totéž bude platit i o Jakubu Suchánkovi, pokud mu bude prominut zbytek disciplinárního trestu.
Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...