Banes Motor České Budějovice
28.02.2013, Radek Papáček

Kovářův trest platí. Žádosti klubu disciplinární komise nevyhověla

Hokejisté z jihu Čech se budou muset v prvních dvou zápasech předkola play-off s definitivní platností obejít bez Jakuba Kováře. A to i přesto, že po konci základní části a zároveň po uplynutí poloviny z pětizápasového trestu žádal HC MOUNTFIELD o prominutí jeho zbytku. „Obdrželi jsme od disciplinární komise vyjádření, že naší žádostí nevyhoví. Pouze potvrdila platnost původního trestu,“ uvedl Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu.

Trenéři českobudějovického celku tak budou spoléhat nadále na brankářskou dvojici Pavel Kantor a Lukáš Sáblík. „Přejeme jim, samozřejmě stejně jako všem hráčům, ať se jim v následujících zápasech daří,“ doplňuje nejvyšší muž vedení HC MOUNTFIELD.

„Vůbec o tom nepřemýšlíme. Bereme situaci takovou, jaká je a musíme se s ní vypořádat. Nemá cenu se tím více zabývat,“ uvedl dále Peter Draisaitl, hlavní trenér Jihočechů.

Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...