Banes Motor České Budějovice
25.03.2022, Michal Špírek

Vzhůru do čtvrtého zápasu! Hraje se v sobotu od pěti hodin

Motor se ve čtvrtfinálové sérii proti Pardubicím ujal vedení 3:0 a už v sobotu bude útočit na postupové čtvrté vítězství. Utkání se bude hrát od 17:00, v přímém přenosu ho nabídne program ČT sport.

Hráči Motoru nechávají na ledě všechno a odměnou je jim vítězná radost. I potřetí v sérii Jihočeši našli cestu k výhře a chybí jim tak jediný úspěch k postupu do semifinále.

Podaří se Českým Budějovicím parádní kousek v podobě postupu v nejkratší možné době? Svěřenci Jaroslava Modrého se o to budou snažit v sobotu od pěti hodin na pardubickém ledě, opět se dá čekat vyprodaná Enteria aréna. „Chceme to samozřejmě ukončit, ale zůstáváme pevně nohama na zemi,“ potvrdil pro isport.cz jeden z pátečních hrdinů motorácké sestavy, gólman Dominik Hrachovina. I on mohl kvitovat velký počet českobudějovických fanoušků, který se vydal Motor do Pardubic podpořit. Střípky z výborné atmosféry z kotle fanoušků Motoru můžete sledovat třeba na klubovém instagramu.

Do českobudějovické sestavy se v sobotu po jednozápasovém distancu vrátí útočník Jiří Ondráček, mimo hru zůstává obránce Bindulis, který utrpěl zranění v prvním čtvrtfinálovém utkání. Chybět ale bude obránce Jan Štencel, který za faul v pátečním utkání dostal od disciplinární komise stopku na dva zápasy.

Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...