Banes Motor České Budějovice
20.09.2017, Tisková zpráva

Fandové Motoru obdarovali dětský domov

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Stejně jako v minulých letech, tak i letos si fanoušci Motoru našli před startem WSM ligy čas na setkání s dětmi z Dětského domova v Boršově nad Vltavou. Tentokrát společně zamířili na prohlídku Českého rozhlasu České Budějovice, ale hlavně společně s kluběm věnovali dětem permanentky na jejich oblíbený klub.
"Jsem rád, že se nám opět po roce s kamarády s přezdívkami Červ, Rex, K+, Mrožák, Chozé, Pavílek, Zuzka, Voldy, Pankváč, Maruška a Dědek podařilo vybrat peníze na čtyři permanentky. Chtěl bych poděkovat nejen kamarádům, ale i klubu, že naší akci opět podpořil," uvedl fanoušek s přezdívkou Hrošík.

Manažer komunikace Miroslav Tichák a mistr zvuku Roman Kamba poté děti a fanoušky seznámili s činností a historií Českého rozhlasu, ukázali jim studia, kde se natáčejí hudební nahrávky nebo mluvené slovo. Pro děti byla obzvlášť zajímavá návštěva archívu, kde se mohly seznámit s dobovými záznamovými médii. Závěrem exkurze si mohly děti vyzkoušet i práci moderátora a dokonce se podívat do studia, kde probíhá živé vysílání, čehož děti využily a prostřednictvím moderátorky Hany Šoberové poslaly pozdrav do Boršova nad Vltavou. Při odchodu dostaly děti ještě upomínkové předměty s logem Českého rozhlasu.

"Sluší se poděkovat zaměstnancům Českého rozhlasu za zajímavou exkurzi. A samozřejmě je třeba poděkovat i fanouškům i vedení Motoru, jak za nápad navštívit Český rozhlas, tak za předané permanentky. Už se samozřejmě těšíme na to, jak budeme navštěvovat hokejové zápasy, je to pro děti vždycky zážitek,"  zakončil s úsměvem setkání ředitel dětského domova Miroslav Kouřil.


Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...