Banes Motor České Budějovice
29.11.2022, Pavel Mádl

Porazili jsme se sami vlastními chybami, je přesvědčen Jakub Strnad

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motoru se utkání proti energetikům nepovedlo, prohrál 0:3. Již třetí zápas v řadě hraje v první útočné formaci Jakub Strnad, který tak vytváří souhry s Lukášem Pechem a Milanem Gulašem. Jak hodnotí nepovedený duel, zjistíte v článku.

Kubo, jde vůbec nějak zhodnotit tento zápas?
Porazili jsme se sami vlastními chybami. Těžko se to hodnotí. Měli jsme mnoho přesilovek, při nich jsme si nepomohli. Skoro celý zápas jsme tahali za kratší konec a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Bez gólu se nedá vyhrát. Nebyli jsme ani produktivní. Když už jsme si vytvořili šanci, jejich gólman to chytil.

Devět nevyužitých přesilovek, kde bylo málo střelby a také mnoho překombinovaných akcí.
Stane se to. Nepadlo to tam, nedá se nic dělat. Jedeme dál.

Arénou se ozýval pískot a nepříjemné pokřiky fanoušků. Jak se s tím hraje?
Zažil jsem to několikrát, je to normální. Když vyhráváte, nosí vás na ramenou. Když prohráváte, dají vám to také najevo. To k tomu patří.

Čekají vás tři zápasy v řadě venku. To při současné situaci na psychice asi moc nepřidá. V pátek vyrážíte na Kladno. Tam se vy osobně asi těšíte. Bude to zatím nejdůležitější utkání sezony?
Určitě se tam těším. Bude to jedno z nejdůležitějších utkání v sezoně. Musíme se na něj připravit, ne si to pouze říkat. Musíme tam nechat všechno.

Třetí zápas hrajete v lajně s Lukášem Pechem a Milanem Gulašem. Jak se vám s nimi hraje?
Hraje se mi skvěle. Jsou skvělí hokejisté a já si to užívám. Škoda, že nám to tam nepadá více jako v zápase ve Vítkovicích.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....