Banes Motor České Budějovice
16.01.2022, Michal Špírek

Hledáme redaktory pro klubový web hcmotor.cz

Hledáme nové redaktory nebo redaktorky do redakce hcmotor.cz. Máte rádi hokej, Motor a sledujete dění v klubu? Nedělá vám problém český jazyk? Láká vás sportovní novinařina? V tom případě máte možnost podílet se na práci v naší redakci.

Do mladého týmu redaktorů a redaktorek hcmotor.cz hledáme nové posily! Podílet se budete na přinášení aktualit z prostředí klubu, ať už z A-týmu, nebo mládežnických celků. Vyzkoušíte si psaní online přenosů, reportáží ze zápasů nebo povedete rozhovory s hráči. Požadujeme časovou flexibilitu, dobré komunikační schopnosti, znalosti hokeje a českého jazyka. Výhodou je dobrá angličtina, znalost psaní v html zkratkách (vše potřebné ale naučíme), bydliště v Českých Budějovicích či v blízkém okolí.

Nejedná se o pracovní úvazek, spíše o koníček a seberealizaci. Odměnou je drobný honorář, vstup na zápasy A-týmu, možnost nahlédnout do zákulisí extraligového klubu a celkově dobrá průprava pro práci v médiích. Nabízíme možnost realizace vlastních nápadů, moderování videorozhovorů, setkání s hráči od mládeže po první tým. Úspěšní redaktoři mají možnost podílet se na akcích firmy eSports u národního týmu či v zahraničí. Ideální možnost pro ty, kteří uvažují o práci sportovního novináře či reportéra.

Přihlášky se strukturovaným životopisem posílejte na klub@hcmotor.cz. Děkujeme.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....