Banes Motor České Budějovice
07.12.2021, Klub

Naturamed podporuje nejen A mužstvo

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Zástupce skandinávské společnosti Naturamed, která podporuje českobudějovický Motoru již řadu let, můžete vídat vždy po skončení domácího utkání, jakožto partnera hráče utkání. Naturamed však nepodporuje pouze seniorský hokej, ale od sezony 2021-22 také mládežnické kategorie Motoru. Více než čtyř stovkám dětí dodává vitamíny a další doplňky stravy.

Českobudějovická akademie užívá Vitamín D3 VitaSolaris, který je důležitý pro imunitní systém každého člověka a v zimních měsících obzvlášť, jelikož dny jsou v zimě kratší a sluníčko, díky kterému lidské tělo vitamín D vytváří, tolik nesvítí. Kromě tabletek s vitamínem D užívají nejstarší mládežníci také produkt FlexiMed, který podporuje pohyblivost a výživu kloubních chrupavek. Mladší hokejisté dostávají rodinné balení OmegaMarine Family, který díky Omega-3 nenasyceným mastným kyselinám podporuje správnou funkčnost srdce, mozku a cév.

„Jsme rádi, že jsme mohli naši dlouholetou spolupráci s HC Motor rozšířit o podporu všech mládežnických kategorií. Cílem této spolupráce je především podpora imunitního, pohybového a kardiovaskulárního systému všech hráčů. Snažili jsme se o to, abychom vybrali pro každou kategorii takové doplňky stravy, které v dané fázi jejich hráčské kariéry nejvíce potřebují,“ říká PR & Customer Care Manager společnosti NaturaMed Jan Řepa.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....