Banes Motor České Budějovice
29.11.2020, Veronika Krnínská

Jakub Suchánek je zpět v sestavě, připraven bránit svůj tým

Obránce Jakub Suchánek je po delším čekání opět zpátky v sestavě Motoru. Po odmlce je připraven si užívat zápasy plnými doušky a urvat co nejvíce vítězných utkání. Ve Zlíně přispěl k zisku tří bodů. Zápas s HC Olomouc ale ani jemu, ani týmu mnoho radosti nepřinesl.

Co si myslíte, že proti Olomouci chybělo k výhře?
Asi větší produktivita. Především využívání šancí, které jsme měli. Bohužel Olomouc byla úspěšnější.

Máte za sebou dlouhou absenci v sestavě. Jaký k tomu byl důvod?
Důvodů je několik, ale ta absence byla samozřejmě dlouhá. Hráč se pak těžko dostává do nějakého herního rytmu a celkové pohody.

Jak jste se po takové době na ledě cítil?
Jak říkám, ono to jde ruku v ruce s tou dlouhou dobou. Takže ten první zápas byl určitě takový sedavý. Po fyzické stránce se samozřejmě cítím výborně, ale ta praxe se bohužel ničím nahradit nedá. Takže doufám, že se s přibývajícími minutami na ledě dostanu do větší herní pohody, než tomu bylo doposud.

Nabrali jste trochu sebevědomí po zisku bodů v posledních zápasech?
Určitě. Pro nás je každý takový dílčí úspěch důležitý, co se získávání sebevědomí týká. My jsme se hodně snažili, abychom navázali na zápas ve Zlíně, ale bohužel to nevyšlo. Dnešní výsledek je pro nás prostě špatný.

Těšíte se na úterní zápas s Pardubicemi?
Já se v současné chvíli těším na každý zápas, který odehrajeme. Pardubice jsou jedním z týmů, který se pohybuje okolo nás. Bude to rozhodně důležitý zápas. Samozřejmě chceme body, chceme určitě uspět.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice