Banes Motor České Budějovice
30.09.2020, Filip Kortus

Nábor do hokejové přípravky probíhá celou sezonu

Chcete, aby si Vaše dítě vytvořilo celoživotní vztah k pohybu? Nesedělo doma u telefonu nebo tabletu? Tak přijďte na jakýkoliv trénink přípravky dle rozpisu tréninků. Pro letošní sezonu probíhá nábor chlapců ročníku 2015.

Tréninky na ledě probíhají v pondělí odpoledne a v sobotu dopoledne, trénink v tělocvičně pak ve čtvrtek odpoledne. Na trénincích na ledě začínají děti od úplného začátku dle bruslařských dovedností. Některé děti stojí poprvé na bruslích, některé mají s bruslením zkušenosti i z naší školky bruslení Motorácká bruslička. Tréninky v tělocvičně ZŠ Grünwaldova se nesou v duchu všestrannosti, kdy se děti dle věkových zákonitostí učí základy sportovních her, vnímat své tělo (základy gymnastiky) a nácvik pohybových dovedností (např. házení a chytání).

Další informace najdete na stránkách přípravky - https://hccbpripravka.estranky.cz/ nebo u hlavního trenéra Mgr. Jakuba Čelikovského (tel. 776 631 602).

Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...