Banes Motor České Budějovice
09.01.2015, Klub

Mládežníci mají nové ručníky

České Budějovice: Českobudějovický hokej má v současné době velkou podporu veřejnosti, z čehož těží i mládež, která by v budoucnosti měla hrát velice důležitou roli v rozvoji místního klubu. Toto si samozřejmě uvědomují i firmy, které se snaží mladé hokejisty všemožně podporovat. Tentokrát zástupce firmy Energie AG dodal všem mládežnickým celkům nové ručníky.

Energie AG je společnost, která provozuje veškerá zařízení, která jsou základem moderního vodního hospodářství a zpracování odpadní vody. Mimoto podněcuje mladé lidi prostřednictvím soutěže "Do odpadu" k ekologickému myšlení. Nyní podnikala hezký krok směrem k budějovické hokejové mládeži, které věnovala ručníky, což je velice důležitá součást výbavy každého sportujícího člověka.

Ručníky přišel hokejistům předat zástupce firmy Ivan Kafka, člen správní rady mládeže Milan Šesták a prezident Motoru Roman Turek. Mladé hokejové naděje jistě takovýto dar uvítaly.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....