Banes Motor České Budějovice
23.07.2012, Radek Papáček

HC MOUNTFIELD vyjede na led. Zve také své fanoušky

Č. B u d ě j o v i c e - Dovolená končí. Hokejisté HC MOUNTFIELD se toto pondělí opět sešli k pokračování letní přípravy. Po fyzicky velmi náročné části přípravy a dovolené Jihočeši nyní vstupují do další fáze tréninkového procesu před hokejovou sezonou 2012/2013. První dva dny čeká hokejisty pokračování ryze tréninku na suchu, poprvé na led vyjede HC MOUNTFIELD ve středu 25. července v 16:00 hod. v Budvar Aréně. A na první trénink zve extraligový tým také všechny své fanoušky a příznivce.

Všichni zájemci tak mohou využít možnosti přijít se podívat osobně na vkročení mužstva na ledovou plochu pod vedením zcela nového realizačního týmu. Příznivci budou moci vidět hlavního trenéra Petera Draisaitla a jeho kolegy Radka Bělohlava s Romanem Turkem. Nové tváře v českobudějovickém kádru samozřejmě také nebudou chybět. Mezi dalšími hráči se tak s novou výstrojí budou seznamovat například brankář Lukáš Sáblík, obránci Peter Frühauf, Bohumil Jank a útočníci Rastislav Dej, Tomáš Knotek, Robin Soudek či Jakub Suja.

Volný vstup do arény bude vchodem nad pokladnou č. 1, směrem od parkoviště před Budvar Arénou.

První utkání proti Barysu Astana

První utkání Jihočeši odehrají 3. srpna 2012 od 17:30 hod. v Budvar Aréně s Barysem Astana, týmem hrajícím KHL. Jednotné vstupné na toto utkání bude 50 Kč. Otevřeny budou pokladny č. 2 a 3 jednu hodinu před začátkem utkání. Na domácí zápasy prestižního European Trophy bude poté jednotné vstupné 100 Kč.

Držitelé permanentních karet na celou sezonu (světle a tmavě modrá barva) mohou využít svého benefitu, kdy mají všechny zápasy v letním období už v ceně své permanentky. Mají permanentek na základní část (bílá a červená barva) nemají v ceně karty přípravná a utkání European Trophy.

Vyzvedávání permanentních karet

Vyzvedávání dosud rezervovaných permanentních karet bude spuštěno v pondělí 30. července 2012. Otevírací doba pro vyzvedávání permanentek je stanovena na dopoledne v pondělí a v úterý a ve středu odpoledne. V den domácích zápasů je poté možné permanentku vyzvednout od 13:00 hod. v sekretariátu klubu HC MOUNTFIELD, Budvar Aréna, F. A. Gerstnera 7/8, České Budějovice.

Otevírací doba pro vyzvedávání permanentek

Pondělí: 09:00 – 13:00
Úterý: 13:00 – 17:00
Středa: 13:00 – 17:00

+ v den domácího utkání vždy od 13:00 hod.
Poznámka: V případě individuální dohody se prosím obraťte na email marketing@hokejcb.cz či telefon +420 386 107 160.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....