Banes Motor České Budějovice
14.12.2011, Radek Papáček

Miroslav Dvořák rozšiřuje kádr HC MOUNTFIELD

Č e s k é B u d ě j o v i c e – Syn legendy českobudějovického hokeje rozšiřuje kádr HC MOUNTFIELD. Smlouvu s klubem totiž uzavřel obránce Miroslav Dvořák, jmenovec slavného otce, který za jihočeský celek už nastoupil ke třem zápasům letního European Trophy. „V těchto zápasech jsme si jej vyzkoušeli a on nás tehdy svými výkony přesvědčil, že může být platným členem mužstva. Rozhodli jsme se tak s ním nyní uzavřít smlouvu z důvodu rozšíření současného kádru,“ uvedl Josef Zajíc, sportovní manažer HC MOUNTFIELD.

Miroslav Dvořák bude nyní nastupovat za prvoligový Písek. „Například v případě nějakých zranění mezi obránci bychom Míru mohli využít. Potřebovali jsme rozšířit náš počet obránců, což se nám v podobě Miroslava Dvořáka podařilo,“ doplnil Josef Zajíc.

Miroslav Dvořák starší je výraznou osobností nejen českobudějovického, ale také celého československého hokeje. Legendární hráč si například vedle startů za československou reprezentaci připsal také kompletní tři sezony v NHL za tým Philadelphia Flyers.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....