Banes Motor České Budějovice
11.08.2004, Jaroslav Pouzar

Dopis od Jaroslava Pouzara vám všem

Vážení sportovní přátelé a příznivci hokejových internetových stránek,

když jsem si pročítal vzkazy z internetových stránek, které mi sem přivezla moje manželka, byl jsem velice dojat. Přání všech Vás i těch, kteří mě nemají mnoho rádi je ke zvládnutí v tomto životním zápase velice příjemné.

To, že organizujete vstup do registru dárců kostní dřeně, i když víte, že možná ani jeden z Vás se nestane mým dárcem, je věc obdivuhodná a vhání mi slzy do očí. Pomůžete ale možná jiným lidem, kteří onemocněli stejnou chorobou.

Z těchto důvodů Vás všechny moc obdivuji a pocit, že se mnou je tolik spřízněných duší, mou bojovnost ještě více zvyšuje.

Musím přece být zase se svou rodinou a také s Vámi, abyste mě mohli zase pomlouvat a chválit. Nevím, co byste si beze mě mailovali :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Také jsem zjistil, že máte dost nejasností, co se týká dárcovství kostní dřeně. Pokud budete chtít, mohu Vaše dotazy konzultovat s největšími kapacitami. Proto Vaše případné dotazy prosím zasílejte na klubové stránky www.hokejcb.cz

Moc vás všechny pozdravuji a určitě se nevzdávám v boji s touto chorobou.

Váš Jarda Pouzar :-)

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....